Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Dakcoating

Dakcoating aanbrengen voor een optimaal dak
Als je dakpannen hun glans zijn verloren, kun je verwachten dat de functionaliteit van je dakpan ook achteruit is gegaan. In plaats van je dak te laten beleggen met nieuwe dakpannen, kan je er ook voor kiezen om de bestaande dakpannen te reinigen en opnieuw te coaten. Hierdoor is je dak weer als nieuw en oogt je huis weer fris. En dat voor een veel lagere prijs dan wanneer je totale dak vervangen is. Voordat tot coating overgegaan kan worden, moet het dak eerst grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden. Voor het coaten worden ramen, kozijnen, dakkappellen en boeidelen zorgvuldig afgeplakt om nevelvorming te voorkomen. Dit is namelijk moeilijk te verwijderen.

Normale coating

Er zijn drie typen coatings te verkrijgen voor dakpannen. Als eerste de normale coating. Deze coating is opgebouwd uit 100% acrylaat. Acrylaat heeft een sterke dekkracht, is gemakkelijk te verwerken en is zeer snel droog. Acrylaat is UV bestendig, water- en vuilafstotend, en duurelastisch. Daardoor zal een gecoate dakpan minder snel scheuren of barsten.

Rubber coating

De rubber coating is super elastisch, ook bij lage temperaturen. De coating is UV afwerend. De uitstraling is die van massief rubber. Het voordeel van een rubber coating is dat deze goed hecht op allerlei typen ondergrond en is daardoor zowel geschikt voor normale daken als voor beschadigde daken. De rubber coating is net als de normale coating verkrijgbaar in meerdere kleuren en hecht zowel op rubber, hout, ijzer, dakpannen, steen en andere materialen.

Hoogglans coating

De hoogglanscoating heeft een exclusieve uitstraling. De coating is vuilafstotend, waardoor aangroei van mos en alg sterk vermindert. Deze coating is in meerdere exclusieve kleuren te verkrijgen en verandert het aangezicht van uw huis aanzienlijk. Een goed onderhouden dak en gevel zal je terugverdienen in het taxatierapport en de waarde van uw huis.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkende dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers