Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Overlast in de badkamer

Lekker in de ochtend onder de douche springen of ’s avonds een heerlijk bad nemen is natuurlijk iets wat iedereen graag doet. Het wordt alleen wat minder plezierig als er schimmel op de tegels zit, de voegen inmiddels zwart geworden zijn en er diverse vochtplekken in het plafond gevormd zijn.

En als het niet zo fris ruikt dan zouden nare geuren natuurlijk zo snel mogelijk weer uit de badkamer moeten verdwijnen. Het is echter op diverse manieren op te lossen en kan een vochtbestrijder je alles over de mogelijkheden vertellen. Bekijk ook pagina vocht in de slaapkamer en vocht in de kelder.

Vocht in de badkamer is onvermijdbaar

Natuurlijk zijn badkamers vochtig en is het vochtgehalte erg hoog. Het is echter zo dat dit vaak een tijdelijke piek is waarna het vochtgehalte weer snel zou moeten afnemen. Als dit niet gebeurt dan krijg je tal van vervelende effecten, zoals schimmels. Je kunt blijvende problemen door een vochtbestrijder laten verhelpen.

Hoe kun je zorgen voor een goed vochtgehalte in de badkamer?

Goede ventilatie kan zorgen voor minder vochtoverlast in de badkamer. Een ventilatierooster kan zorgen voor meer frisse lucht. Je kunt ook een raam of de deur van de badkamer openzetten. In de winter is dat vaak niet zo prettig. En als je de deur openzet naar de overloop zal het vocht zich verspreiden in de rest van de woning.

Een automatische en mechanische ventilatie kan dan een beter oplossing zijn. Je kunt de ventilatie aanzetten tijdens en na het douchen om vochtige lucht af te zuigen. Als je een timer op de ventilator hebt zal hij automatisch uitgaan na een vooraf ingestelde tijd. Je zult een frisse badkamer krijgen zonder vochtproblemen!

Offertes

Ga naar pagina offerte vochtbestrijders voor meer informatie en deskundig advies.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten