Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Overlast in de slaapkamer

Het komt vaak voor dat er condensvorming in de slaapkamer is. Het is gemakkelijk te herkennen aan waterdruppels op de ramen of misschien zelfs door kleine plasjes water eronder. Het kan een slechte invloed hebben op het schilderwerk, het behang en ook schimmel veroorzaken.

De oorzaak is voornamelijk het probleem dat er te weinig verse lucht is om het vocht goed af te voeren. Een goede ventilatie kan daarom vaak helpen. Zie ook pagina vocht in de kelder en vocht in de badkamer waar vaak condensvorming voor kan komen.

Slecht voor de gezondheid!

Naast de negatieve effecten van vocht in de slaapkamer is het ook slecht voor de gezondheid. Doe direct aan vochtbestrijding om overlast in de slaapkamer te verminderen.

Zelf vocht bestrijden in de slaapkamer?

Door de slaapkamer goed te ventileren zorg je al voor een beter vochthuishouding. Je kunt een ventilatierooster plaatsen. Dit kan in de gevel of in het kozijn. Het aanbrengen van een mechanische ventilatie behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook verstandig om de slaapkamer beter te verwarmen om ervoor te zorgen dat het condens niet kan neerslaan op koude oppervlaktes. Een eerste stap is daarom om de slaapkamer goed te laten ventileren.

Een ander redmiddel

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van vochtvreters. Deze producten zullen het vocht absorberen, zodat het niet achter het behang gaat kruipen of in de geschilderde kozijnen. Het kan een tijdelijke oplossing zijn tot je een betere ventilatie hebt gekregen in de slaapkamer. Tot die tijd voorkom je dat de balken gaan rotten en je gezondheid onder de hoge luchtvochtigheid te leiden heeft.

Specialisten

Vraag gratis vochtbestrijding offertes op als je meer informatie en advies over vochtproblemen in de slaapkamer wilt.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten