Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Kosten dak reiniging

De kosten voor dakreiniging zijn erg verschillend. Zo zijn de kosten voor dakreiniging anders voor daken met dakpannen dan bijvoorbeeld voor platte daken of rieten daken. In de meeste gevallen gaat het om het reinigen van dakpannen, waardoor we dit als standaard houden. Er zijn verschillende manieren om de dakpannen te laten reinigen. Een relatief voordelige methode is het laten reinigen van het dak met water onder hoge druk. Het is wel verstandig om te kiezen voor een goede nabehandeling, zodat je langer van een mooi schoon dak kan genieten.

De kosten van dakreiniging met water onder hoge druk

Als je een ervaren en professioneel bedrijf inschakelt voor het reinigen van de dakpannen, dan kun je de werkzaamheden in de meeste gevallen al laten verrichten voor gemiddeld tien euro per vierkante meter. Hierbij worden de dakpannen gereinigd met heet water onder druk. Vaak wordt ervoor gekozen om vervolgens een middel aan te brengen dat de algen doodt en het terug groeien van mossen tegengaat. Als je echt voor een heel duurzame behandeling wilt kiezen, waarbij je jarenlang van een mooi en schoon dak kan genieten, dan zijn er twee nabehandelingen die je nog kunt laten toepassen.

Nabehandeling voor een duurzaam resultaat

Er zijn twee mogelijkheden voor een duurzame nabehandeling. Je kunt ervoor kiezen het dak te laten impregneren. Hierbij wordt het dak volledig waterafstotend gemaakt. Een tweede optie is het laten aanbrengen van een coating op het dak. Dit zorgt voor een uitstekende bescherming van het dag voor een zeer lange periode. Daarnaast kan je met coating de kleur van het dak veranderen wanneer je dit wilt. Uiteraard is goed onderhoud aan je dak altijd belangrijk. Een schoon en kwalitatief hoogwaardig dak, dat mooi oogt en goed onderhouden is, verhoogt de waarde van je woning aanzienlijk. Het is de investering van de kosten voor de dakreiniging dan ook zeker waard.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkende dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers