Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Kosten gevel impregneren

De kosten voor het impregneren van de gevel zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van de gevel. In verreweg de meeste gevallen wordt er een prijs per vierkante meter berekend voor een woning. Echter, er zijn ook ondernemingen die een totaalprijs berekenen en eventueel nog kortingen geven wanneer u ook het reinigen van de gevel aan het overlaat. In de meeste gevallen is het nodig een gevel eerst goed te laten reinigen voordat deze kan worden geïmpregneerd. Bij nieuwbouwwoningen is dit niet altijd noodzakelijk. Het hangt af van de situatie.

Gemiddelde kosten voor een gevel impregneren

Bij het impregneren wordt er een laag op de gevel aangebracht die ervoor zorgt dat water wordt afgestoten. Deze waterafstotende laag zorgt ervoor dat er geen vocht in de gevel trekt, waardoor vochtproblemen effectief voorkomen kunnen worden. De kosten voor een gevel impregneren liggen niet zo hoog als men vaak denkt. Wanneer er een prijs wordt berekend per vierkante meter gevel, dan komt de prijs in de meeste gevallen uit tussen de 6 en 7 euro. De gemiddelde gevel van een woning in Nederland is ongeveer 100 vierkante meter. Je bent dus nog geen duizend euro kwijt voor het laten impregneren van de gevel. Je haalt hier dan ook zeker voordeel uit.

Meerdere gevels impregneren

Een bedrijf is in de meeste gevallen bereid om een aantrekkelijke korting te geven wanneer je ervoor kiest zowel het reinigen van de gevel als het impregneren van de gevel uit te laten voeren. Er wordt dan een combinatie van werkzaamheden gemaakt. Je kan ook eens in je buurt rondvragen of er meer mensen zijn die denken aan het laten impregneren van de gevel. Wanneer het bedrijf meerdere gevels kan impregneren wordt er in de meeste gevallen ook een korting aangeboden. Hier profiteert iedereen natuurlijk van.

 

Offertes voor gevelwerken ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende gevelwerkers