Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Kosten gevelreiniging

De kosten van gevelreiniging zijn per woning verschillend. De prijs die in rekening wordt gebracht voor het reinigen van de gevel wordt namelijk uit verschillende factoren opgebouwd. Hierbij valt te denken aan het aantal vierkante meters van de gevel en de gebruikte methode om de gevel te reinigen. De duurste methode is het reinigen van de gevel door middel van zandstralen. De voordeligste optie is het reinigen van de gevel met koud water onder druk.

Hoe hoog liggen de kosten van gevelreiniging?

Uiteraard hanteert iedere onderneming op het gebied van gevelreiniging andere tarieven. De tarieven mogen immers door de ondernemer zelf worden vastgesteld. Echter, we kunnen natuurlijk wel een overzicht geven van de gemiddelde prijzen. Voor het reinigen van de gevel middels zandstralen, waarbij een softnatstraalsysteem wordt gebruikt, wordt er gemiddeld 10 tot 12 euro per vierkante meter in rekening gebracht wanneer het gaat om een rode steen. Als je een woning met gele stenen hebt, dan moet je voor deze werkwijze rekening houden met een gemiddelde prijs tussen de 12 en 15 euro per vierkante meter. De goedkoopste optie is gevelreiniging door middel van hogedruk spuiten. Als je kiest voor hogedruk spuiten met koud water, dan moet je rekening houden met gemiddelde gevelreiniging kosten tussen de 5 en 7 euro per vierkante meter. Gevelreiniging met hogedruk met warm water kost gemiddeld een euro per vierkante meter meer. De middenweg als het gaat om de kosten voor gevelreiniging is het chemisch reinigen. Deze prijzen lopen vaak vanaf ongeveer 15 euro per vierkante meter.

Laat je adviseren

Uiteraard is het aantrekkelijk om voor de goedkoopste optie te kiezen. Echter, kwaliteit is ook belangrijk en de duurzaamheid van het resultaat moet ook een rol spelen in de beslissing. Als jij wilt weten wat de goedkoopste optie voor jouw specifieke woning is, ook met het oog op de lange duur, dan kun je een gevelreinigingsbedrijf om advies vragen. Zij kunnen je uiteraard ook van een offerte voorzien.

 

Offertes voor gevelwerken ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende gevelwerkers