Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Schade

Vochtbestrijding voorkomt grote schade
Vochtproblematiek in je huis kan meerdere oorzaken hebben. Denk hierbij aan optrekkend vocht uit de grond, doorslaand vocht door regen op de muren, restvocht uit de bouwfase en condensvorming door slechte ventilatie. Het is erg belangrijk om de juiste oorzaak te vinden voor de vochtproblemen in je huis. Door een goede analyse van de oorzaak, voorkom je dat je geld uitgeeft op een plek waar dat eigenlijk niet nodig is.

Voorkomen van teveel vocht

Ieder mens produceert vocht. Dit komt door ademen en transpireren, maar het meeste vocht ontstaat door bijvoorbeeld douchen, wassen en koken. Niet iedereen realiseert zich dat dit vocht ook al schadelijk kan zijn voor je huis. En het is juist erg gemakkelijk om hier iets aan te doen. Een simpele oplossing is om een afzuiger te gebruiken tijdens en net na het koken en douchen. Dagelijks je ramen even open zetten scheelt ook heel erg veel. Met een vochtmeter in het huis kun je in de gaten houden hoe het gesteld is met de vochtigheid van je huis en daar op gepaste wijze op reageren.

Bestrijden van vochtschade

Heb je last van pissebedden en zilvervisjes? Schakel dan een ongediertebestrijder in. Ook bij schimmelplekken en rotting is het belangrijk dat je de goede bestrijdingsmiddelen gebruikt. Het is belangrijk om de aangedane plekken met professionele materialen te herstellen. Anders kun je binnen het half jaar weer opnieuw beginnen.

Lekkage

In het geval van lekkage, is het verstandig om eerst zeker te zijn van de plaats van het lek. Dat is het moeilijkste werk, zeker bij grote plafonds of muren met vochtschade. Het lek moet eerst gedicht worden, voordat je kunt overgaan met het herstellen van de zichtbare schade. Behandeling met vochtwerende materialen is nooit een overbodige luxe, om nieuwe schade te voorkomen.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten