Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Prijzen waterkering

Opstijgend vocht is erg vervelend. Er zijn dan ook verschillende methoden om te voorkomen dat het vocht uit de grond in de muur kan trekken. Er kan daarbij gekozen worden voor het aanbrengen van een chemische waterkering of voor een mechanische waterkering. Als het gaat over de mechanische waterkering, dan worden er in de muur gaten geboord. Er wordt hier een waterafstotend middel in gespoten. Het wordt ook wel het injecteren van de muren genoemd. Deze methode kan gericht zijn op het vullen van de poriën in de muur of het kan een waterafstotend doel hebben.

Mechanische waterkering

Als er gekozen wordt voor de mechanische waterkering, dan wordt er een waterkering van lood of kunststof in je muur aangebracht. Het kan op diverse manieren uit worden gevoerd. Het is vooral gericht op het onderbreken of onderkappen van de muur. Waar de onderbreking plaatsvindt, wordt een waterkerende laag aangebracht. Het is een tijdrovende klus. Expertise is hierbij van belang. Het is wel een effectieve methode om opstijgend vocht te bestrijden, maar ook erg kostbaar.

Prijzen waterkering opvragen

De prijzen van de waterkering kunnen worden opgevraagd. Hierdoor kunnen de prijzen met elkaar vergeleken worden en weet je waar je aan toe bent. Geen verrassingen, maar duidelijkheid wat de waterkering je gaat kosten. De keuze van de waterkering zal bepalen wat de kosten zijn. Bekijk daarom de voordelen per methode en laat je informeren over wat het beste is in jouw situatie. Aan de hand daarvan kan er een keuze worden gemaakt en kun jij de investering berekenen. Opstijgend vocht is vervelend en kan veel schade aanrichten. Het is daarom belangrijk dat er wat aan wordt gedaan! Vraag de prijzen op en laat het nu voor je berekenen, zodat jij weet waar je aan toe bent.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten