Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Verzekering

Heb je veel last van vochtproblemen in huis? Dan is het belangrijk dat je hier snel een goede oplossing voor zoekt. Het maakt niet uit of het gaat om condensatievocht, condensatievocht of opstijgend vocht!

De vochtproblemen lossen zich niet vanzelf op. Het goede nieuws is echter dat je vaak zelf nog veel kunt doen om het vocht te bestrijden. Vaak en goed ventileren is al een eerste stap in de vochtbestrijding. Je mag trouwens ook hulp verwachten uit onverwachte hoek! Zie ook vocht in de kelder.

Vochtbestrijding gedekt op de brandverzekering?

Het klinkt vreemd! Een brandverzekering die vochtbestrijding helpt. Als een waterleiding in huis springt dan heb je recht op een vergoeding van de verzekering. De verzekering zal alle waterschade dekken. Naast het doorweekte tapijt wordt ook de schade om het lek te vinden gedekt. Daarnaast kunnen kosten als schimmelvorming vergoedt worden door de verzekering.
Informeer bij je verzekeringsagent wat de mogelijkheden zijn bij jouw verzekering.

Houd de woning goed op pijl!

Natuurlijk kun je nu denken, dat je de woning niet meer hoeft te onderhouden. Dit is echter niet waar. Zorg voor voldoende onderhoud aan de woning. Als een verzekeraar ontdekt dat de schade beetje bij beetje is ontstaan dan wordt de schade niet vergoed.

Wat wordt er nog meer gedekt?

Als je schade krijgt aan de buitengevel door bijvoorbeeld een botsing van een auto dan is dit gedekt op de verzekering. Meldt de schade direct om deze vergoedt te krijgen en om de kans van vochtproblemen in de woning te beperken.

De tarieven

Wat kost het om een vochtbestrijder in te schakelen? Dat kun je achterhalen door vrijblijvend contact op te nemen met specialisten die je graag verder helpen. Zo kun je een op maat gemaakte prijsoverzicht van ze ontvangen. Ga naar pagina offertes aanvragen voor meer informatie.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten