Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Vloercoating

Vochtschade ontstaat vaak door optrekkend vocht in vloeren en muren. Je kan optrekkend vocht bestrijden door de muren te injecteren met vochtwerende gel en te behandelen met vochtafstotende substanties. Je vloer kun je op verschillende manieren coaten om optrekkend vocht tegen te houden.

Voordelen van een vloercoating

Een vloercoating is een aangebrachte laag kunststof bovenop de originele vloer. Een vloercoating kan aangebracht worden om een speciale look te geven aan de ruimte. Maar een coating ook puur functioneel zijn. Een vloercoating is namelijk waterdicht, droogt snel, is gemakkelijk schoon te houden en het is stoot- en slijtvast. Daardoor is de levensduur van een gecoate vloer lang.

Soorten vloercoating

Er zijn meerdere soorten vloercoating te verkrijgen.

  • Betonvloercoating: Keiharde toplaag op het beton, waardoor de originele vloer minder snel beschadigt door vuil, vocht of chemische bestanddelen.
  • Garagevloercoating: Bij de garagevloercoating wordt de vloer naar twee kanten toe beschermd tegen vocht en chemicaliën. Deze coating verstevigt en hertelt beschadigingen in het beton.
  • Epoxy vloercoating: Waterdichte strakke vloercoating, die in meerdere kleuren toegepast kan worden. Je kunt zelfs kiezen voor hoogglans of een matte afwerking.

Alle vloercoatings zijn waterdicht en goed te onderhouden en daardoor ideaal voor vochtige ruimtes. Heb je last van optrekkend vocht, dan is het zeker een overweging om je vloer te coaten. Bouwmarkten en verfspecialisten kunnen je adviseren hoe je dit het beste aan kunt pakken. Wil je een super strak resultaat en garantie op het werk, dan kan je beter een specialist aan het werk zetten. Vraag meerdere offertes op, zodat je een gefundeerde keuze kunt maken in de juiste vloer voor jouw situatie, tegen de beste prijs. Een waterdichte vloer verhoogt het leefklimaat en de gezondheid van alle bewoners en is terug te verdienen in de meerwaarde van het huis.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten