Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Vochtbestrijding prijzen

Vochtbestrijding prijzen zo veel mogelijk reduceren

De prijzen voor professionele vochtbestrijding kunnen torenhoog zijn als je te laat ingrijpt. Bij bijvoorbeeld lekkage door een gesprongen waterleiding zal de schade groot zijn, omdat je pas laat doorhebt dat er een probleem is. Daardoor kan het voorkomen dat je hele plafond rot is geworden, door een klein gaatje in de waterleiding. Vochtschade door condensvorming, optrekkend vocht en doorslaand vocht kun je grotendeels voor zijn door slim te handelen.
Condensvorming
Teveel condens in je woning kan leiden tot een toename van schimmelgroei, huisstofmijt en ander ongedierte. Dit kan chronische gevolgen hebben voor je gezondheid. Dat is erg jammer, zeker omdat condensvorming vrij gemakkelijk is op te lossen. Condens ontstaat door douchen, wassen en koken. In een dicht huis kan dit vocht nergens heen. Als je ervoor zorgt dat je regelmatig je ramen openzet of gebruik maakt van ventilatieroosters, kun je condens al sterk verminderen.
De muur coaten tegen doorslaand vocht
Doorslaand vocht is niets anders dan vocht van buiten dat door de muur naar binnen dringt. Dit verschijnsel komt veel voor bij oudere huizen. De muur waar de regen vaak op staat wordt poreus en gaat doorlekken. Bij nieuwere huizen lekt het vocht in de spouwmuur. Oudere huizen hebben geen spouwmuur, dus beschadigt je stucwerk of behang. Dit is gemakkelijk op te lossen door je muur te behandelen met een doorzichtige waterafstotende coating.
Injecties tegen optrekkend vocht
Optrekkend vocht komt uit de grond of kruipruimte onder het huis. Belangrijk is om de gaten in de vloer, zoveel mogelijk te sluiten. Voor optrekkend vocht bestaat vochtwerende gel, waarmee je je muur kunt injecteren. Een andere optie is om horizontale sleuven in je muur te kappen, waardoor vocht tegengehouden wordt. De laatste optie is meer invasief. Verschillende technieken hebben verschillende prijskaartjes. Vergelijk daardoor meerdere offertes, voordat je met een professional aan het werk gaat.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten