Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Kosten vochtwering

Er kan met horizontale en verticale vochtwering gezorgd worden dat het vocht zo goed mogelijk buiten de deur blijft. Het is niet prettig om er last van te hebben. Als deze keuze wordt gemaakt, wordt er voor gezorgd dat elders in de woning geen vochtplekken zullen ontstaan. Bij de horizontale vochtwerking kan er gekozen worden voor twee technieken. Er kan vochtwering aan worden gebracht door gebruik te maken van de bitumen banen, deze worden op de fundering geplaatst. Dit moet erg nauwkeurig gedaan worden, anders kan er tocht ontstaan en dan biedt de vochtwering niet het resultaat waar je op had gehoopt. De andere optie is het injecteren van de gevel. Het is meer geschikt voor de bestaande bouw. Er kunnen dan gaten geboord worden in de gevel, meestal op ongeveer 10 cm van elkaar.

Verticale vochtwering

Er kan gekozen worden voor verticale vochtwering. Het gaat over speciale pleisters en afdichtingsverf bijvoorbeeld. Het zorgt ervoor dat de kelderwand en/of de fundering geen vocht toe zullen laten. Daarvoor wordt er een dikke pasta gebruikt op basis van latex en bitumen. Welke keuze er gemaakt wordt, kan een specialist het beste beoordelen. Vraag daarom de mogelijkheden op en bekijk wat de kosten zijn voor vochtwering.

Kosten vochtwering opvragen

Wanneer de keuze wordt gemaakt voor vochtwerking, kunnen de prijzen op worden gevraagd bij meerdere specialisten. Hierdoor weet je meteen waar je aan toe bent. De kosten hangen ook af van de keuze van vochtwering, horizontale of verticale? Laat je informeren en adviseren door de specialist over wat het beste is en dan kunnen de prijzen worden vergeleken. Vocht weren is van belang, daarom is het de investering ook meer dan waard. Bekijk daarom nu wie je kan helpen en wat de kosten bedragen. De keuze zal snel gemaakt zijn!

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten