Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Waterafdichting kelder

De kelder is vaak de plek in huis waar schimmels snel ontstaan. Het is dan ook zo dat de kelder over het algemeen een koude ruimte is, waardoor er snel condens kan ontstaan. Dit condens zorgt voor vochtproblemen, en dus voor schimmels. Zeker wanneer de kelder ruim is en gebruikt wordt als bijvoorbeeld was- en droogruimte is het belangrijk om goed te zorgen voor maatregelen die vochtproblemen voorkomen. Je kunt hiervoor natuurlijk uitstekend terecht bij een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in waterafdichting van de kelder, of ook wel waterdichting.

Hoe zorgt men voor waterafdichting van de kelder?

Waterafdichting, of waterdichting, van de kelder kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er een waterdichte bekleding worden gerealiseerd met een basis van cement, maar er kan ook worden gekozen voor het toepassen van een waterdichtingsmembraan van kunststof. In beide gevallen is het zeer belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan de zogenaamde probleempunten. Hierbij valt te denken aan doorboringen, aan eventuele aansluitingen tussen de muren en aan de voegen in de muren. Natuurlijk zitten er verschillen in de beide manieren van waterdichting van de kelder, ook als het om de kosten gaat. Echter, de kosten zijn verschillend per situatie. Uiteraard kan je je altijd laten adviseren door een bedrijf dat waterafdichting in kelders verzorgt.

Het vocht uit de kelder

Als je vocht in de kelder hebt, dan lijkt dit niet zo’n heel ernstig probleem. Het gaat immers om de kelder en daar breng je waarschijnlijk niet al te veel tijd door. Toch is het belangrijk om het vochtprobleem wel op te (laten) lossen. Vochtproblemen kunnen zich op den duur gemakkelijk door de hele woning verspreiden. Daarnaast kunnen de vochtproblemen voor steeds grotere problemen gaan zorgen naar mate de vochtproblemen zelf ook groter worden. Merk je dat je te maken hebt met vochtoverlast in de kelder? Wacht dan niet langer en los het probleem direct op voordat de kosten onnodig hoger op gaan lopen.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten