Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Damwandafdichting

Een damwand is een wand welke verticaal in de grond geplaatst wordt om te zorgen dat het water niet verder kan gaan of de grond kan wegzakken. De wand bestaat uit panelen welke gronddicht en soms ook waterdicht worden gemonteerd. Een damwand wordt gebruikt bij kademuren langs een haven, bescherming van de oever bij een kanaal, als wand bij een bouwput en als onderdeel van een dijk.

Een damwandafdichting bij je huis?

Het is ook mogelijk om een damwandafdichting te maken bij je huis. Je kunt dan het vocht uit de omgeving tegenhouden om niet onder je huis te komen. Zo zal het niet in je fundering trekken en voorkom je vochtproblemen in huis. Bekijk ook pagina grondstabilisatie.

Is een damwandafdichting kostbaar?

De eerste vraag van veel mensen is natuurlijk wat de kosten van een damwandafdichting is. Een damwandafdichting plaatsen hoeft geen rib uit je lijft te kosten. Een damwandafdichting is er al vanaf 675 euro. Het hoeft dus niet veel geld te kosten om een damwandafdichting te krijgen. Bekijk pagina kosten voor de prijzen van een vochtbestrijder.

Gratis vochtbestrijding offertes

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan om zo prijzen te vergelijken. Je bent dan goedkoper uit en kunt het koren van de kaf scheiden. Een vochtbestrijder moet deskundig advies bieden en jarenlange ervaring hebben. Met onze offerte service kun je in contact komen met deze bedrijven. Ga snel naar offerte service.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten