Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Grondstabilisatie

Als de grond niet stabiel is en je wilt een huis gaan bouwen dan kun je een bodembureau inschakelen. Ze zullen de grond gaan stabiliseren door middel van injecties. Grondstabilisatie is een goede manier om grond te verstevigen en ook om het waterdicht te maken. Schakel de juiste experts in en je zult er veel van genieten. Een van de voordelen is dat je weinig last zult hebben van vochtoverlast. De grond is stabieler. Vocht is een van de grootste boosdoeners voor een woning. Grondstabilisatie is in veel gevallen geen overbodige luxe. Zie ook damwandafdichting.

Wat is grondstabilisatie?

Door de jaren heen zal een fundering (of een deel van) verzakken, omdat de grond te drassig is en het vermogen om de muur te dragen verdwijnt. Grondstabilisatie biedt hier een goede oplossing voor. Om te voorkomen dat de muren verzakken, scheuren krijgen en vocht je woning in laten kun je kiezen voor grondstabilisatie. Een combinatie van snel hardend cement en grind onder de fundering geïnjecteerd. Het verzakken van de muren wordt zo voorkomen. Binnen een dag zal de mix uitgehard zijn en heb je weer een draagkrachtige fundering.

Meer draagkracht voor de woning

Als je een aanbouw wilt maken, maar de draagkracht te laag is van de bodem dan kun je grondstabilisatie toepassen. Het zorgt ervoor dat de grond steviger en stabieler wordt. De grondstabilisatie kan onder de bestaande fundering aangebracht worden.

Een droger huis!

Mede dankzij grondstabilisatie zal je een drogere woning krijgen. Een droger huis kent volop voordelen. Zo heb je minder stookkosten en zal het woongenot hoger zijn.

Vochtbestrijder offertes

Vraag gratis offertes aan bij divers vochtbestrijders voor een overzicht van de prijzen. Zo kun je besparen op de kosten voor een specialist. Ga naar vochtbestrijder offertes.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten