Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Lijngoot

Een lijngoot wordt ook wel een draingoot genoemd en wordt het meest gebruikt om water op een goede wijze af te voeren vanuit de badkamer. Zeker als je een inloopdouche in huis hebt is het belangrijk dat je een lijngoot plaatst. De lijngoot vangt het water van de vloer op voordat dit verder kan lopen door de badkamer. Wanneer water de kans krijgt om zich te verspreiden, dan kunnen er al snel vochtproblemen in huis ontstaan. Dit levert op den duur veel vervelende en zelfs gevaarlijke problemen op. Een lijngoot is dan ook zeker een goede investering.

Geen dorpel nodig

Mensen die een inloopdouche met een dorpel hebben kunnen er waarschijnlijk over meepraten. Deze dorpel is kwaadaardig! Het gebeurt meer dan eens dat je er de tenen aan stoot en dit is zeer pijnlijk, zeker omdat je geen enkele bescherming aan je voeten draagt als je onder de douche staat.

Als je kiest voor een lijngoot in de inloopdouche, dan hoef je geen dorpel te plaatsen. De lijngoot is volledig vlak en kan dan ook mooi in de vloer van de inloopdouche worden verwerkt. Je hebt geen last meer van zaken in de douche waar je je lelijk aan kunt bezeren. Als je een nieuwe inloopdouche wilt gaan realiseren, dan wil je natuurlijk wel dat de lijngoot goed past bij de inrichting van de badkamer. Gelukkig heb je meer dan voldoende keuze als het gaat om kleur, uitvoering en materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een betonnen, kunststoffen of roestvrijstalen lijngoot.

Veel voordelen

Lijngoten bieden veel voordelen. Zo geniet je van een mooie afwerking van de inloopdouche die goed past bij de stijl van de hele badkamer, je voorkomt vochtproblemen in huis en je hoeft niet teveel te investeren om een lijngoot in de inloopdouche te monteren. Kortom, een lijngoot levert je meer voordelen op dan dat het je zal kosten om er één te plaatsen.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten