Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Lekkages afdichten

Er is niets vervelender dan om een lekkage te hebben. Een lekkage kan op veel verschillende manieren ontstaan in je huis. Er kan een leiding springen, een gat ontstaan in de kruipruimte of een lek in het dak. Een lekkage kan op veel plaatsen ontstaan en voor veel vochtoverlast zorgen. Het is belangrijk om het vocht snel en vakkundig te bestrijden door de lekkages af te dichten. Kijk ook op pagina vocht in de slaapkamer en vocht in de kelder of kelderafdichting.

Waterlekkage op het dak

Veel waterlekkages ontstaan op het dak. Het dakleer laat los, dakpannen waaien van het dak en water krijgen toegang tot de woning. Lekkages zorgen voor vocht in de woning. Het vocht is een bedreiging voor de woning en ook voor de gezondheid van de bewoners van het huis. Door vochtbestrijding toe te passen en de lekkages af te dichten is de woning te beschermen. Door snel op te treden tegen vocht is het mogelijk om de schade te beperken. Zorg voor het afdichten van de lekkages en tref maatregelen om het huis te beschermen tegen vocht van buiten.

Een lekkage in de kruipruimte

Ook in de kruipruimte is het mogelijk om een lekkage te krijgen. Een leiding kan springen of een scheur in de buitenmuur kan vocht naar binnen laten gaan. Een lekkage in de kruipruimte kan voor veel overlast zorgen. Vocht kan de balken van de vloer aantasten en laten rotten. Ook zal de lekkage in de kruipruimte zorgen voor meer ongedierte in de woning. Vooral mensen met astma en reuma zullen veel last krijgen van de vochtigheid in de woning. Dicht de lekkages snel af en zorg voor een goede vochtbestrijding!

Offertes opvragen

Vraag bij vochtbestrijders offertes op om zo het aanbod te vergelijken. Dit kun je doen door gebruik te maken van onze offerte service.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten