Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtbestrijding-direct.nl
Vochtbestrijding-direct.nl

Opstijgend vocht

Vochtige muren zijn slecht voor ieder huis. Ook opstijgend vocht is zeer vervelend. Het zorgt ervoor dat het leefklimaat in de woning niet goed is. De structuur van de woning kan hieronder lijden, maar ook je gezondheid. Het is dus goed om vochtbestrijding opstijgend vocht te doen om het vocht uit je woning te houden. Met de juiste technieken en professionele hulp is het opstijgende vocht goed te bestrijden. Het beste is het om het opstijgende vocht te blokkeren. Zie ook kelderafdichting en grondstabilisatie. En zie ook pagina doorslaand vocht.

De kruipruimte beter isoleren

Een van de manieren om opstijgend vocht te bestrijden is door de kruipruimte te isoleren. Het vocht zal niet meer de woning in kunnen komen. De vochtigheid in het huis zal verlagen waardoor je huis sneller warm zal worden. Dit zorgt niet alleen voor een beter woonklimaat, maar ook voor een lagere energierekening. Vochtbestrijding opstijgend vocht zorgt een gezondere leefomgeving. Bekijk de kosten.

Hoe kun je de kruipruimte beter isoleren?

De kruipruimte kun je isoleren door de vloer te bedekken met een isolerend materiaal. Dit kan met verschillende materialen gebeuren. Men kan een standaard isolatiemateriaal gebruiken. Ook kan men schelpen gebruiken om de kruipruimte beter te isoleren. De werkzaamheden kan men in een halve dag tot een dag uitvoeren. Ook de kosten voor het isoleren van de kruipruimte zijn beheersbaar. Het is een uitstekende manier om vochtbestrijding opstijgend vocht uit te voeren.

Een droger huis

Door vochtbestrijding opstijgend vocht uit te voeren zal je een droger huis krijgen en met nog meer plezier in je huis wonen.

Offertes aanvragen

Ga ook naar pagina offertes vochtbestrijder om in contact te komen met bedrijven die je gratis deskundig advies kunnen geven.

 

Offertes voor vochtbestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende vochtexpert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van experts actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vochtspecialisten